Kadaverkap voor een paard

De kadaverkap van Vig-O-Comfort is ideaal voor verschillende dieren, waaronder een paard. Wanneer uw paard te overlijden komt, kan u het sereen afschermen van de rest van uw kudde door middel van een kadaverkap. Op die manier kan het kadaver veilig opgehaald worden door een ophaaldienst, zoals Rendac, die onze kadaverkappen overigens goedgekeurd hebben. Ontdek meer over de voordelen van een kadaverkap bij een overleden paard.

Heeft u vragen over onze kadaverkap voor uw paard?

Een kadaverkap geschikt voor een paard bij ons kopen

Wij hebben als ontwerper en producent al meer dan dertig jaar ervaring in de landbouwsector en veehouderij. Onze kadaverkappen zijn gemaakt van stevig polyethyleen dat tegen een stevige stoot kan, lang meegaat en makkelijk te reinigen is met een hogedrukreiniger. Doordat onze kadaverkap goedgekeurd is door Rendac zelf, ervaart u geen problemen tijdens de ophaling van het overleden paard. De kadaverkap is geschikt voor een paard, maar kan ook gebruikt worden voor andere dieren, zoals runderen.

Bestel vandaag nog

Wij hebben oplossingen voor uw vee en andere dieren, van kalveren tot kadavers. Wilt u een kadaverkap kopen? Of bent u op zoek naar kalverhutten waar kalveren samen kunnen hokken? Ontdek ons assortiment aan producten en accessoires in onze webshop. Bij vragen of interesse in een offerte stuurt u een e-mail naar info@vigocomfort.com.