Kadaverkap voor runderen

Met een kadaverkap kan u overleden runderen op een hygiënische manier afschermen tot ze opgehaald worden. Dankzij de kadaverkappen van Vig-O-Comfort schermt u de kadavers af van de buitenlucht, waardoor andere dieren er niet aan kunnen en mensen die langs de openbare weg gaan, er niet mee geconfronteerd worden.

Heeft u vragen over onze kadaverkap voor uw runderen?

Met een kadaverkap overleden runderen afschermen

Een kadaverkap of kadaverkoepel is onmisbaar in een veehouderij, waar onvermijdelijk runderen overlijden. Met onze kadaverkap, die vervaardigd is uit stevig polyethyleen dat langdurig meegaat, heeft u een oplossing voor het afschermen van overleden runderen tot ze worden opgehaald. Wij hebben onze producten zo geproduceerd dat ze enorm stevig zijn, tot wel vijfentwintig jaar mee gaan, en hygiënisch zijn. Het is overigens een zeer makkelijk te onderhouden kadaverkap waar bacteriën niet in kunnen groeien. Wij ontwikkelden de kadaverkap voor runderen met het oog op gebruiksgemak voor landbouwers en ophaaldiensten. Naast runderen zijn ze ook geschikt voor andere dieren, zoals varkens of ander vee.

Bestel vandaag nog uw product

Bent u geïnteresseerd om een kadaverkap te kopen voor overleden runderen? Of bent u net op zoek naar een oplossing voor kalveren te huisvesten, zoals kalverhutten? Wij helpen u graag verder. Contacteer ons via ons contactformulier om een offerte aan te vragen. Bestellen doet u eenvoudig in onze webshop.