Kadaverkap

Door een kadaverkap te kopen, kan u overleden dieren afschermen van de rest van de kudde. Als landbouwer heeft u, jammer genoeg, ook soms een dier dat overlijdt. Wanneer u kadavers moet laten ophalen, wilt u deze natuurlijk niet open en bloot leggen. Dat is niet alleen onhygiënisch, maar kan ook voor grote problemen zorgen. Wilt u een kadaverkap aankopen? Bij Vig-O-Comfort bestelt u eenvoudig alle benodigdheden.

Een kadaverkap kopen bij een expert

Dankzij onze jarenlange expertise in de landbouw en veeteelt, rekent u op de kwaliteit van onze producten. Wij gaan voor stevigheid en duurzaamheid. Op die manier bent u zeker dat u jarenlang goed zit wanneer u beslist een kadaverkap bij ons te kopen. Met een kadaverkoepel die bestand is tegen stevige schokken, kunnen andere dieren niet aan het kadaver komen. Zo kunnen bacteriën en mogelijke ziekten zich niet verspreiden onder uw kudde en bent u als landbouwer ook beschermd. Bij ons kan u een kadaverkap aankopen die geschikt is voor verschillende dieren, waaronder:

De ingewerkte handvatten zorgen ervoor dat de koepel eenvoudig kan opgenomen worden met een hefbeugel. Onze kadaverkappen zijn goedgekeurd door Rendac, de dienst die de kadavers en ander dierlijk restmateriaal ophaalt. U zal dus geen problemen hebben tijdens de ophaling wanneer u beslist onze kadaverkap te kopen. Bovendien is het materiaal uv-bestendig, wat de bewaring van het kadaver vergemakkelijkt.

Wees voorbereid op alles

Bent u overtuigd van het nut van een kadaverkap en wilt u er eentje aankopen bij ons? Wij staan als ontwerper, producent en verdeler voor u klaar. Een kadaverkap aankopen was nog nooit zo eenvoudig! Bestel uw producten eenvoudig in onze webshop. Naast het einde van het leven, voorzien wij ook producten voor nieuw leven, zoals kalverhutten. Ontdek ons aanbod en de voordelen van onze producten en bestel vandaag nog.