Kadaverkap varken

Bent u op zoek naar een kadaverkap waaronder u een overleden varken kan afschermen? Bij Vig-O-Comfort vindt u exact dit. Dankzij het gebruik van stevige materialen, gaat de kadaverkap jarenlang mee, tot wel dertig jaar lang. De kadavers liggen hygiënisch afgeschermd tot een ophaaldienst ze kan komen ophalen.

Heeft u vragen over onze kadaverkap voor uw varken?

Een kadaverkap voor meer dan enkel een varken

Wist u dat onze kadaverkappen meerdere voordelen hebben? Naast het feit dat het kadaver van het varken afgeschermd ligt, is het ook een zeer eenvoudig te onderhouden product. Het polyethyleen kan namelijk eenvoudig afgespoten worden met een hogedrukreiniger. De ronde vorm zorgt er dan weer voor dat er geen hoeken zijn waarin bacteriën kunnen groeien. Onder de kadaverkap past niet alleen een varken, maar wij hebben ook modellen die geschikt zijn voor meerdere dieren of bijvoorbeeld groot genoeg zijn voor een koe. Doordat onze kadaverkap goedgekeurd werd door Rendac, ervaart u geen problemen tijdens het ophalen van het varken.

Bestel vandaag nog uw producten

Bent u overtuigd van onze kadaverkap voor een varken en andere dieren? Bestel dan snel via onze webshop. Wist u dat wij ook kalverhutten aanbieden? Ontdek meer over ons assortiment. Bij vragen of interesse in een offerte contacteert u ons via ons contactformulier.