Kadaverkap koe

Met een kadaverkap kan u een overleden koe veilig afschermen van de rest van de kudde. Het kadaver ligt afgeschermd tot het opgehaald wordt door de ophaaldiensten. Dat is belangrijk voor de gezondheid van de rest van de kudde, maar ook die van de landbouwers en andere werknemers in uw landbouwbedrijf. Vig-O-Comfort voorziet de geschikte oplossing voor een kadaver.

Heeft u vragen over onze kadaverkap voor uw koe?

Waarom een kadaverkap onmisbaar is bij een overleden koe

De kadaverplaats moet zo dicht mogelijk tegen de openbare weg liggen om een vlotte ophaling te garanderen, maar u wilt de kadavers natuurlijk niet open en bloot laten liggen. Daarom is onze kadaverkap de ideale oplossing voor een overleden koe, paard of andere dier. Het kadaver kan dan veilig afgedekt worden. Door een kadaverkoepel te kopen bij ons, geniet u bovendien van hoogstaande kwaliteit. De kadaverkap is zeer stevig en kan bijgevolg niet kapotgemaakt worden door mankracht of een andere koe. Onze producten gaan tot wel 25 jaar lang mee en genieten een garantie van tien jaar. Mocht er toch een beschadiging zijn, rekent u op een excellente klantenservice.

Bestel eenvoudig en snel

Bent u overtuigd en koopt u graag een kadaverkap die geschikt is voor een koe? Dat kan zeer snel en eenvoudig in onze webshop! Naast kadaverkappen, kan u ook bij ons terecht voor kalverhutten. Ontvangt u graag eerst een offerte? Contacteer ons via ons contactformulier voor meer informatie.