Kadaverkoepel

Met een kadaverkoepel van Vig-O-Comfort haalt u kwaliteit in huis. Wij ontwierpen onze producten met een langdurig en veilig gebruik als pijlers. Op die manier hebben wij het leven van vele landbouwers al makkelijker mogen maken. Een kadaverkoepel doet wat de naam impliceert: u zet de koepel over een kadaver zodat het niet open ligt tot Rendac of een andere ophaaldienst het kan komen ophalen.

Heeft u vragen over onze kadaverkoepel?

kadaverkap kadaverkoepel

Een kadaverkoepel voor een hygiënisch bedrijf

Wanneer u een landbouwbedrijf heeft waar u dieren fokt, krijgt u ook te maken met overleden dieren. Maar waar kan u die dieren proper bewaren tot ze opgehaald worden? Met onze kadaverkoepel heeft u een antwoord op deze vraag. Met een kadaverkap overdekt u het kadaver, waardoor de andere dieren er niet aan kunnen en bacteriën of ziektes niet doorgegeven worden. Door de verschillende formaten kan u de kadaverkoepel gebruiken voor verschillende dieren, zoals koeien of geiten. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat de koepels vele jaren gebruikt kunnen worden.

Bescherm uw dieren

Bent u overtuigd van de kwaliteit van onze producten en wilt u graag een kadaverkoepel bestellen? Dat kan eenvoudig via onze webshop. Wist u dat u bij ons ook kalverhutten kan kopen om jonge kalveren veilig bij elkaar te houden? Bij vragen of voor een offerte contacteert u ons via ons contactformulier.