Kalverboxen

In de kalverboxen van Vig-O-Comfort vertoeven uw kalveren in alle rust en comfort. We geven u graag een overzicht van alle voordelen van onze producten. Op die manier bent u er zeker van dat u een kalverbox van de allerhoogste kwaliteit zal aankopen. Door een van onze kalverboxen te kopen, geniet u nog vele generaties kalveren van een efficiënte en gebruiksvriendelijke huisvesting. Ontdek snel meer.

Heeft u vragen over onze kalverboxen?

Kalverbox voor uw kalveren
Grote kalverbox

Waarom u uw kalverboxen bij ons moet kopen

Dankzij onze jarenlange ervaring in de landbouw en veehouderij, weten wij wat er speelt in deze werelden. Onze producten worden dan ook ontworpen met het dagelijkse gebruik in het achterhoofd. Kalverboxen zijn ideaal om te kopen wanneer u vaak nieuwe kalveren hebt. Op die manier kan u de kalveren samen huisvesten, apart van de volwassen dieren, wat een positieve invloed heeft op hun groeicurve, immuniteit en dierenartskosten, en stressgehalte. Een kalverbox aankopen bij ons betekent ook dat u een onderhoudsvriendelijk product aankoopt. Het polyethyleen wordt eenvoudig schoongespoten met een hogedrukreiniger. De kalverhutten zelf hebben geen hoeken of randen waardoor bacteriën niet kunnen multipliceren en hebben een optimale luchttoevoer via ventilatiegaten waardoor er geen ammoniakvorming plaatsvindt. Bij ons kan u verschillende soorten kalverboxen kopen, van een éénling-hut tot een groepsiglo voor meerdere kalveren. De kalverbox die u bij ons kan aankopen, wordt afhankelijk van het model, zowel als binnen- als buitenhuisvesting gebruikt. Dankzij de ventilatie en de witte ondoorzichtigheid van het polyethyleen blijft de box zelfs tijdens warme dagen een schaduwrijke plaats

Geef uw kalveren het beste leven

Door uw kalverboxen bij ons te kopen, hebben uw kalveren voldoende ruimte om gezond te groeien tot volwassen runderen. Jammer genoeg houdt veehouderij ook overlijdens in, en daarom bieden wij ook kadaverkappen aan. Deze zijn gefabriceerd uit hetzelfde materiaal en zijn even duurzaam. Wilt u een kalverbox of een van onze andere producten aankopen? Dat kan eenvoudig via onze webshop. Bij vragen of interesse in een offerte stuurt u een e-mail naar info@vigorena.be of belt u ons op +32 2 396 20 44.