Buitenhuisvesting voor kalveropfok

Doet u aan kalveropfok en bent u op zoek naar een geschikte buitenhuisvesting? Bij Vig-O-Comfort vindt u verschillende opties voor de buitenhuisvesting van jonge kalveren. Wij ontwerpen en produceren onze producten zelf, en leggen veel nadruk op de kwaliteit en duurzaamheid. Een product kopen bij ons, betekent investeren in de toekomst.

Heeft u vragen over onze kalveropfok voor uw buitenhuisvesting?

Grote kalverbox

Voor kalveropfok koopt u bij ons de juiste buitenhuisvesting

Zowel kalf als boer ervaren een grote meerwaarde dankzij onze kalverhutten. Dankzij hun sterke materialen kunnen ze tegen een stootje, waardoor de kalveren veilig en droog staan. De ventilatiegaten zorgen voor frisse lucht, terwijl voeding makkelijk kan toegediend worden. Kalveren in kalveropfok die gehouden worden in een buitenhuisvesting met andere kalveren, groeien sneller, hebben een hoger immuunsysteem en bezorgen u dus heel wat minder medische kosten. Een groepsiglo voor kalveren is dan ook een goede investering voor uw landbouwbedrijf.

Geniet van gezonde dieren dankzij onze hokken

Wanneer u op zoek bent naar kwaliteitsvolle kalverboxen, staan wij voor u klaar met advies en informatie. Bij vragen contacteert u ons via ons contactformulier. U bestelt eenvoudig uw buitenhuisvesting voor de kalveren uit uw kalveropfok in onze webshop. Wij leveren uw producten zo snel mogelijk. De tienjarige garantie krijgt u er gratis bij!