Kalveriglo

Wilt u een kwaliteitsvolle kalveriglo kopen bij een betrouwbare producent? Dan voldoet het aanbod van Vig-O-Comfort gegarandeerd aan uw eisen. Wij hebben al meer dan dertig jaar ervaring met het ontwerpen, produceren en verdelen van kalveriglo’s en andere overkappingen. We vertellen u graag meer over ons aanbod en waarom het een goed idee is uw kalveriglo bij ons te kopen.

Heeft u vragen over onze kalveriglo?

De voordelen van een kalveriglo

Dankzij onze expertise voor het vak, kan u rekenen op een kwaliteitsvolle groepsiglo voor kalveren. De materialen die wij gebruiken zijn duurzaam en kunnen tot wel vijfentwintig jaar lang meegaan. Aan zo’n kalveriglo zijn veel voordelen verbonden waardoor het een product is dat het meer dan waard is om aan te kopen. Zo kunnen de dieren beter omgaan met stress, wordt hun immuunsysteem veel sterker en groeien ze sneller dan wanneer ze niet in kalverhutten worden opgefokt. Daarnaast verlaagt het de arbeidsintensiteit voor uzelf ook heel wat. Kortom, door een kalveriglo te kopen bij ons als buitenhuisvesting, verbetert u de algemene omstandigheden voor uw kalveren en de werkomstandigheden voor uzelf als landbouwer. Door onze kalveriglo te kopen, geniet u bovendien van topkwaliteit die decennialang meegaat. Wij geven u zelfs een garantie van tien jaar, omdat wij zo overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten.

Ga voor comfort op alle vlakken

Bent u overtuigd van de kwaliteit van onze kalveriglo en wilt u er graag één (of meerdere) kopen? Bestel dan eenvoudig uw gewenste producten in onze webshop! Wij zorgen steeds voor een spoedige levering. Als veeteler bent u natuurlijk maar al te bewust van het feit dat u naast nieuw leven verwelkomen, u ook afscheid moet nemen van ziek of oud leven. Daarom bieden wij ook kadaverkappen aan. Contacteer ons bij vragen gerust door te bellen naar +32 486 55 95 29 of door een e-mail te sturen naar info@vigocomfort.com.