Kalverhuisvesting

Bent u op zoek naar correcte kalverhuisvesting voor uw landbouwbedrijf? Dan bent u bij Vig-O-Comfort aan het juiste adres beland. Wij staan al meer dan dertig jaar bekend als de vaste waarde voor kalverhuisvesting in de landbouw en veeteelt. U kan rekenen op topkwaliteit en een tienjarige garantie. Als veeteler wilt u natuurlijk het beste voor uw dieren en tegelijkertijd op de meest efficiënte manier werken.

Heeft u vragen over onze kalverhuisvesting?

Veilige kalverhuisvesting

Wist u dat kalverhuisvesting veel voordelen met zich meebrengt? Doordat u de kalveren apart houdt van de meer volwassen dieren, zijn alle dieren in kwestie minder angstig bij contact met onbekende kalveren. Onze kalverhutten zijn ideaal hiervoor. In een kalverhuisvesting van onze makelij staan uw kalveren veilig voor de weersomstandigheden. De kalverbox werk daarnaast ook positief op het stressniveau van de kalveren. Onze kalverhuisvesting is ontworpen met het oog op kwaliteit, duurzaamheid en degelijkheid.

Koop een veilige plaats voor uw kalveren

Wilt u kalverhokken kopen om uw kalveren een veilige plek te geven om te groeien? Neem dan een kijkje naar de producten in onze webshop. Kies het juiste model voor uw bedrijf en bestel meteen. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van kalverhuisvesting? Stuur een e-mail naar info@vigocomfort.com of bel ons op +32 486 55 95 29.