Kalverhokken kopen

Bij Vig-O-Comfort kan u online kalverhokken kopen. Onze kalverhokken zijn van de allerhoogste kwaliteit en gaan decennialang mee. Hier zijn wij zo zeker van, dat wij een garantie van 10 jaar aanbieden. Door onze kalverhokken te kopen, maakt u een investering in de toekomst van uw bedrijf op alle vlakken.

Heeft u vragen over onze kalverhokken?

De juiste kalverhokken kopen doet u bij ons

Wanneer u op zoek bent naar kalverhutten, kan u bij ons terecht. Het is de ideale toevoeging aan een landbouwbedrijf. Deze kunnen zowel als binnen- en als buitenhuisvesting gebruikt worden. U creëert met het kopen van kalverhokken in één klap meer plaats voor uw dieren. Uw kalveren staan veilig apart van de volwassen dieren en zijn beschut van de grillige weersomstandigheden. De volwassen dieren kunnen vrij bewegen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het welzijn van de kalveren. Met de juiste kalverhuisvesting verhoogt u het comfort van uw dieren en vergemakkelijkt u uw werk.

Ontdek onze producten en bestel vandaag nog

U kan bij ons verschillende modellen kalverboxen kopen, zowel individuele als voor meerdere kalveren. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, schaft u een andere soort aan. Bestel eenvoudig via onze webshop en laat uw kalverhokken leveren. Bij vragen contacteert u ons door te e-mailen naar info@vigocomfort.com.